dobbantó

2014. május 26. hétfőn és 27. kedden 20.30 órai kezdettel, 13.30 - beavató előadások - regisztrációval.
A kiállítások és performanszok megtekinthetőek Trafó-szerte az előadás előtt közben vagy utána.

PATAKI NYITÓ
Sárospatak, 2013.október 21.
Tudósítás az Új Előadóművészeti Alapítvány - az Új Széchenyi Terv TÁMOP-3.3.10/B pályázatán 50 millió Forinttal támogatott - DOBBANTÓ című pályázatának programindító sajtótájékoztatójáról.
Oktatás, művészet, szociális szerepvállalás. Az ünnepélyes programindító rendezvénynek helyszínt nyújtó Sárospataki Református Kollégium patinás imaterme stílusosan szimbolizálta a három terület összetartozását, egymástól elválaszthatatlan voltát.

„Olykor semmi nem sikerül, sehogy sem állnak össze a dolgok. Máskor meg minden halad simán a maga útján. Mindenki átélte már ezt is, azt is. De nem mindenki tudja, hogyan lehet kilépni a „pech-szériából” és hogyan lehet fenntartani a haladás lendületét. Pedig e nélkül nehéz igazán nagy utat megtenni. Márpedig nagy szüksége lesz erre a tudásra, annak, aki le akar térni a neki rendelt kényszerpályáról és kézbe akarja venni saját sorsának irányítását.” – mondja Angelus Iván, a program nyitó sajtótájékoztató meghirdetője.

Tanulni és alkotni! Ebben segíthet neked a DOBBANTÓ.

A programot támogató EU pályázat célja, hogy az is tanulhasson főiskolán, egyetemen, aki segítség nélkül nem is jelentkezne vagy talán nem vennék fel. Próbáld meg! Ha TE akarod! Tanulj jobban, ne hiányozz, légy sikeresebb az iskolában!

Feliratkozás RSS - dobbantó csatornájára