Aláírásgyűjtés az alapítványiakért...

Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete aláírásgyűjtő civil kezdeményezésének támogatására kérjük Önt és kollégáit, barátait!

A közoktatás nagy rendszerének elmúlt két évi nagy átalakítása során – véleményünk szerint indokolatlanul – perifériára szorultak az alapítványi iskolák, óvodák, s túlságosan sok lett a bizonytalanság, kevéssé átlátható a jogi, finanszírozási rendszer.

 
Aláírásgyűjtési kezdeményezésünk arra irányul, hogy az alapítványi iskolákba járó több mint 200 000 tanuló, az ebben a szférában dolgozó közel 20 000 munkavállaló szempontjaira is felhívjuk a kormány figyelmét, s elősegítsük biztonságukat..

Tisztelettel kérjük, hogy a mellékelt Útmutató segítségével az intézményében dolgozó kollégákhoz, az iskolába járó szülőkhöz, szűkebb és tágabb környezetükhöz fordulva minél több támogató aláírást gyűjtsön kezdeményezésünkhöz. Mellékeljük az aláíróíveket az aláíráshoz szükséges információkat. Az addig aláírt (a gyűjtést e dátum után is kérjük folytassák) íveket 2012. december 14-ig juttassák el az Alapítványi és Magániskolák Egyesületéhez, a 1035 Budapest, Szentendrei út 9.-be, vagy az ART ÉRT Alapfokú Művészeti Iskola címére Csetneki Józsefnek (3950 Sárospatak, Kazinczy út 27.).

Alapítványi és Magániskolák Egyesülete

Horn György - Elnök

Csetneki József - elnökség tagja (20 569 67 58)

A dokumentumok a csatolmányok közül letölthetőek. Kérjük, olvassák el az útmutatót is!