Az Új ART ÉRT Alapítvány óvoda indítását tervezi 2014. év szeptemberétől

Az Új ART ÉRT Alapítvány óvoda indítását tervezi 2014. év szeptemberétől.

Minden szülő – mi magunk is – úgy gondoljuk, hogy a legfontosabb feladatunk az lehet, hogy gyermekünk egyedi igényeinek legmegfelelőbb óvodát válasszunk.

A döntés előtt álló szülők helyzetét szeretnénk segíteni azzal, hogy alternatív lehetőséget ajánlunk Sárospatakon gyermekük óvodáztatására. Olyan óvodát ajánlunk, amelynek – korábbi, művészeti nevelés területén megszerzett  tapasztalatainkat felhasználva – kiemelt törekvése a művészeti nevelés mint eszköz használata a szabad játékban, mesében, versben, énekben, zenében, festésben, rajzolásban, mintázásban, a gyerekek személyiségének alakításában.
Csoportjaink korban vegyes összetételűek lesznek.

További információkért keressenek bennünket személyesen napközben a Kazinczy út 27. alatt, vagy telefonon a 47/313 255-ös 20/569 67 58-as telefonon, e-mailben: info@artert.hu

A honlapunkon előzetesetn regisztrálhatják gyermeküket. Ez informális jellegű, jogilag nem beiratást jelent, hanem csupán egy jelzést nekünk arra nézve, hány helyünk lesz a valódi beiratkozásra.

Mottónk: "A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni és szabadságban kell elbocsátani.” (Rudolf Steiner)