Digitális munkarend a középiskolásoknak

A legújabb értesülések szerint a középiskolák átállnak a digitális tanrendre, a kollégiumok bezárnak. Ez több középiskolás diákunkat is érinti, ezért szerdától, a középiskolásokkal mi is áttérünk a digitális munkarendre.
A digitális tanrendnek is alapvetése a tanár és diák közötti kétoldalú kommunikáció. Ennek hátteréül ez alkalommal is az e-KRÉTA rendszert fogjuk használni (http://artert.ekreta.hu) Bejelentkezés lehetséges telefonról, tabletről, számítógépről.
A diákoknak szóló útmutató linkje elérhető: artert.hu/dkt
Az e-KRÉTA-ra történő bejelentkezésed módja:
- Felhasználónév: 11 jegyű oktatási azonosítód
- Jelszó: születési dátumod (éééé-hh-nn)
A tavaszi feltételekhez képest fejlesztették a felületet, és létrehoztak azon egy úgynevezett Kollaborációs teret, amit mi is használni fogunk. Ehhez szükségessé vált, hogy e-mail címmel rendelkezz. Ezt az (artert-es) e-mail címet mi létrehoztuk, amit megkapsz, de használhatod a saját, már meglévő e-mail címedet is.
A feladatokat a Kollaborációs térbe belépve kapjátok meg hétről-hétre. Arra kérünk benneteket, hogy azokat készítsétek el, lefotózva, mellékletként csatoljátok hétről-hétre az e-KRÉTA Kollaborációs felületén.
Szükség esetén kérdéseket írhattok tanároktoknak, aki itt fog azokra válaszolni.
Segítünk a felkészülésben.
Lehetőség szerint, vegyétek fel a kapcsolatot a tanárotokkal messengeren, e-mailben (info@artert.hu), vagy telefonon: 20/569 67 58. Egy előre egyeztetett időpontban online is megtalálható lesz, ha élőben szeretnél kérdést feltenni.