DOBBANTÓ!

Tanulni és alkotni! Ebben segíthet neked a DOBBANTÓ.

A programot támogató EU pályázat célja, hogy az is tanulhasson főiskolán, egyetemen, aki segítség nélkül nem is jelentkezne vagy talán nem vennék fel. Próbáld meg! Ha TE akarod! Tanulj jobban, ne hiányozz, légy sikeresebb az iskolában!

Merj alkotni! Választott társaiddal merészen fantáziálj és együtt, sikeresen megvalósítsátok, amibe belevágtatok. Vagy tanuljatok a kudarcból és újra kísérletezzetek. A létrejövő műveket megmutathatod a többieknek, segítő mentoroknak, tanároknak, művészeknek.
Olyan műveket készítünk, amiket meg lehet nézni, meg lehet fogni, de kell hozzá élő ember is. Te magad is. Te is jelen legyél a bemutatásban.

Mondjuk egy szokatlan „ruha”, vagy tárgy, mondjuk olyan anyagból, amihez értesz, mert tudsz mondjuk hegeszteni fémszálakból, vagy nemezből mert tudsz nemezelni… vagy fából vagy bármiből. És akkor mondjuk hárman bejönnek három oldalról és mondjuk ketten beugranak valahonnan magasról vagy begurulnak és találkoznak. Mondjuk... És nincs feltétlenül különösebb „értelme”, de nagyon jó csinálni és jó nézni. És úgyis rólatok szól, mert ti csináltátok.

Ha egyik másik előadás (performansz) oda illik, meghívom iskolám táncosainak 2014. májusi előadására a Trafóba. Ha akarod, menni fog!
Te csinálod, mi segítünk!
Mind a 3 városból és környékéről 15-15 diák vehet részt a programban.

Új Előadóművészeti Alapítvány, mely működteti a Budapest Kortárstánc Főiskolát, a Budapest Táncművészeti Szakközépiskolát, Kortárs Művészeti Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolát, a Budapest Kortárstánc Főiskola Gyakorlóiskoláját és az Alkotókertet

Dr. Angelus Iván
H-1036 Budapest Perc utca 2.
tanc.org.hu