Együttműködési megállapodás a holland RIDE Alapítvánnyal

A RIDE ALAPÍTVÁNY fiatal tehetségek támogatására jött létre 2013. március 28-án Amszterdamban. Feladatául tűzte ki, hogy fejlessze és támogassa a különleges képességekkel rendelkező tehetséges fiatalokat.
Az alapítvány által kiadott könyv értékesítésből befolyó nyereséget arra fogják használni, hogy a tehetséges fiatalokkal foglalkozó programokat támogassák szerte a világban, köztük Magyarországon az Art Ért Művészeti Iskolát.
A RIDE Alapítvány fiatal nagykövetei a világ 10 országában:
Argentína, Egyiptom, Németország, Magyarország, India, Indonézia, Új-Zéland, Spanyolország, Egyesült Királyság és USA-ban! (http://www.theridefoundation.com/AMBASSADORS.html)
Ebből a 10 országból származó 10 fiatal nagykövet választott ki 10 projektet, amelyet a RIDE Alapítvány adománnyal támogat. Ez az adomány, a könyv eladásából származó 1% országonként és partnerenként.
Május 21-én járt iskolánkban az alapítvány elnöke Michael Willems és magyar nagykövetük Oláh Filoména. A holland alapítvány és Filoména megismerkedett a nálunk folyó munkával és annak körülményeivel, intézményünk történetével és jelenlegi helyzetével.
Ezt követően aláírásra került az a szerződés, amely a támogatásról szól.
Willems úrral abban is megállapodtunk, hogy partnerségünknek csupán első lépése a jelenlegi kapcsolatfelvétel és szerződés, azaz kölcsönösen keressük a további együttműködés lehetőségeit.