FELHÍVÁS a IX. Sárospataki Nemzetközi Képzőművészeti Szabadiskolára

Kedves Barátunk!

Szabadiskolánk augusztus 5-15. között kerül idén megrendezésre. Arra kérünk, válaszolj szíved szerint kérdésünkre:

"Volna-e kedved kiváló művészektől tanulni a képzőművészetről, annak szépségéről és gyötrelmeiről? Eljutottál-e már magadban addig a pontig, mikor azt érezted, hogy kellene egy kis segítség. De olyan, amelyik nem oltja ki alkotói szándékaidat, viszont közelebb visz azok akaratod szerint történő megvalósításához, épülésedre őszintén és hozzáértően szembesít hiányosságaiddal, és rávilágít egy javasolt útra, ha Te is akarod. Volna-e kedved 10 napon át rajzolni, festeni, művészekkel találkozni, képzőművészetről beszélgetni, komolyan dolgozni?"

Ha igen, kérlek, időben értesíts valahogy, mert akkor küldünk jelentkezési lapot, csekket stb., és elkezdünk várni Téged! Visszajelzésed esetén (telefonon, e-mailben, levélben stb.) 10.000,- Ft előleget fogunk kérni, amit levonunk az érkezést követően befizetésre kerülő összegből, amely a kurzus önköltsége, azaz 45.000,- Ft fő. Ezért szakmai programot, ehhez anyagokat, eszközöket adunk a szállás és étkezés mellé. Ekkor már programot is küldünk. Korábbi munkánkról honlapunk segítségével tudhatsz meg többet.

Alsó korhatár 15. életév.

A szabadiskolán tanító művészek:
Aknay János, Csetneki József, feLugossy László, Puha Ferenc, Somogyi György, Wróbel Péter. (A Patak csoport művészeiről többet tudhatsz meg a www.patakcsoport.hu oldalon.)

A szabadiskola 2008-ban
Czuder Tamás, 2007-es GUBIS-díjas hallgató kiállításával nyílik.

Baráti üdvözlettel:

Csetneki József
képzőművész
Sárospatak ART ÉRT Alapítvány
elnöke