Októbertől PIHENTETŐ MŰVÉSZET FELNŐTTEKNEK

Tisztelt Érdeklődők! Szerveződő csoportunk megbeszélése 2013. szeptember 30-án, 17.00 órakor lesz az ART ÉRT-ben (Sárospatak, Kazinczy út 27.) Mindenkit szeretettel várunk! Ha személyesen nem tudsz eljönni, egy e-mail is megteszi: info@artert.hu

Az ART ÉRT Művészeti Iskola és az Új ART ÉRT Alapítvány „Pihentető Művészet Felnőtteknek” klubot hoz létre 2013 októberében Sárospatakon. Célunk, hogy egy olyan felnőttekből álló közösséget hozzunk létre, akik úgy gondolják, a képzőművészet, a festés, a rajzolás, fotózás, beszélgetés műalkotások közelében, saját képek, szobrok létrehozása segítséggel (vagy éppen e nélkül), barátságos, alkotói légkörben szerzett közösségi élmények segítenék kikapcsolódását, segítenék őt belső hangjainak meghall(gat)ásában.
Mind eközben ecsetet, ceruzát ragadhatnak, megismerkedhetnek különböző, képzőművészetben gyakorolt technikával, művészettörténeti ismeretek szerezhetnek, kortárs képzőművészek munkáságát, adott esetben magukat a művészeket ismerhetik meg, avatott, alkotó művészek vezetésével, havonta egy alkalommal, az ART ÉRT Műhelyben (Sárospatak, Kazinczy út 27.).
Mivel a gyerekek művészeti nevelésére is nehezen szedjük össze a forrásokat, induló klubunk – függetlenségét ezzel is hangsúlyozva – önfenntartó lenne, azaz a tagjai fogják működtetni.

További részletekről az érdeklődőknek tájékoztatást adunk.
Terveink szerint havi egy alkalommal gyűlne össze a közösség, amely alkalmak száma igény és egyeztetések után növelhető. A programot péntek délutánra tervezzük, amely akár estébe hajló is lehet. Közreműködő művészek: feLugossy László és a házigazda Csetneki József.
Említett további információk kérhetőek az info@artert.hu e-mail címre küldött válaszként, a 20/569 67 58-as telefonon, vagy személyesen az iskolában.